dilluns, 24 de desembre de 2007

Aigua cau, senyal de pluja

Mireu aquesta imatge de Thomas Kinkade:


L'he rebuda avui per correu electrònic. Me l'ha enviada una amiga. El missatge deia que l'aigua ha de fluir. Em convida a fruir de cada imatge (n'hi havia tres), aturant-hi la nostra atenció durant uns segons i que veiéssim l'aigua fluir. Si cliqueu en la fotografia i l'obriu en una altra pàgina o pestanya, veureu com hi plou. Senzill i efectiu.

Oportuna, sens dubte. Diu que espera que l'aigua flueixi en el moment que rebem les imatges. Bé, avui no, però aquests dies ha plogut a bastament i d'una manera general en el nostre país com feia mesos que no ho feia. Aigua cau, senyal de pluja. Sens dubte.

Segueix (el missatge) amb el rumor que aquestes imatges són miraculoses i que aquest (el miracle) es farà present quan reenviem el missatge. Deixar córrer l'aigua és com fer moure la nostra vida.

Jo mai reenvio cadenes miraculoses, ni premonitòries, ni amenaçadores, ni aquelles que només serveixen per fornir d'adreces vàlides de correu electrònic a qui sap qui.

Però les imatges eren tan boniques, que no m'he pogut estar de compartir-les amb vosaltres. Si, a més a més, fan que plogui més per aquests indrets, ja hauran fet el fet, oi?
Publica un comentari a l'entrada