dijous, 24 de gener de 2008

Catosfera 2008: Prèvia al Combat blog/bloc?

Aquest matí, a «El món a Rac1», el programa dels matins que dirigeix Jordi Basté, a «La paraula del dia», la secció en què col·labora Ramon Solsona, l'han dedicat a la paraula blog.

Ramon Solsona ha fet referència a la taula que tindrà lloc el diumenge a Granollers, a la Catosfera 2008, el Combat blog o bloc?, de la qual sóc el moderador.

I també, i pot servir d'entremès del que diumenge debatrem, ha fet un repàs històric del terme, ha fet una anàlisi comparativa amb el que fan altres idiomes, ha explicat les decisions terminològiques adoptades pel Termcat i ha fet una valoració final de l'extensió i ús del terme i de les afiliacions a un o altre terme des de diferents institucions.

Us podeu descarregar el podcast del programa clicant la imatge de Rac1 d'aquí sota. Són poc més de cinc minuts i un fitxer mp3 de poc més de 3 Mb. No he sabut com afegir-ho amb un reproductor incorporat perquè ho poguéssiu sentir des del blog: a Blogger tenim l'opció de penjar directament imatges i vídeos, però no arxius d'àudio... Tot arribarà!!


Publica un comentari a l'entrada