dijous, 24 de gener del 2008

Catosfera 2008: Prèvia al Combat blog/bloc?

Aquest matí, a «El món a Rac1», el programa dels matins que dirigeix Jordi Basté, a «La paraula del dia», la secció en què col·labora Ramon Solsona, l'han dedicat a la paraula blog.

Ramon Solsona ha fet referència a la taula que tindrà lloc el diumenge a Granollers, a la Catosfera 2008, el Combat blog o bloc?, de la qual sóc el moderador.

I també, i pot servir d'entremès del que diumenge debatrem, ha fet un repàs històric del terme, ha fet una anàlisi comparativa amb el que fan altres idiomes, ha explicat les decisions terminològiques adoptades pel Termcat i ha fet una valoració final de l'extensió i ús del terme i de les afiliacions a un o altre terme des de diferents institucions.

Us podeu descarregar el podcast del programa clicant la imatge de Rac1 d'aquí sota. Són poc més de cinc minuts i un fitxer mp3 de poc més de 3 Mb. No he sabut com afegir-ho amb un reproductor incorporat perquè ho poguéssiu sentir des del blog: a Blogger tenim l'opció de penjar directament imatges i vídeos, però no arxius d'àudio... Tot arribarà!!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vpamies et proposo un intercanvi d'enllaços, jo he afegit un banner del teu blog en el meu apartat Blogroll.cat. Diguem quelcom, salutacions de Bloctecnia.

reflexions en català ha dit...

Víctor, em sembla que les inscripcions a les Jornades estan tancades? És veritat?

Demà veure el Xavi Rull. El collaré una mica. Ah! I li retrauré que tindrà un moderador que està de part seva, hehe.

Salut!

Puigmalet ha dit...

Marc, jo estic inscrit però he avisat que no puc anar-hi. Digues d'ocupar ma plaça. De fet, em sembla que pensem el mateix del tema. I si feu votació, aixeca els dos braços (i alguna cama, si pots).

He escoltat això del Solsona, interessant. Llàstima que no entri en massa detalls. El temps a la ràdio és or.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Carlos, m'ha agradat això del Blogroll català. Coneixia el teu blog, perquè de fet, encara que no de manera prefeent, també toco temes de tecnologia de tant en tant.

Mai m'ha agradat això dels intercanvis d'enllaços. Ho trobo una mena de xantatge. Afegeixo el teu blog a la meva llista de blogs recomanats perquè m'agrada i et llevo de qualsevol compromís de mantenir-hi el meu. :-)

Marc, fa dies que ja no hi ha places per a la Catosfera. No em diguis ara que pensaves venir?

Però l'experiència em diu que si desitges molt una cosa, i et fas prou pesat, l'acabes aconseguint. :-)

D'haver-ho sabut li podies haver donat l'agenda al Xavier, que encara no m'ha arribat... he, he, he.

I penso ser un moderador modèlic, centrat i equidistant. De fet em posaré al mig perquè la Dolors i el Xavier no es barallin.

Joan, em sembla que el Marc et fotria un Gol ben sonor per l'esGaire de la PorGeria... però no avancem esdeveniments.

I el Solsona és un crac acabat amb c, amb k, amb q de quilo o amb el que sigui. Li tinc una devoció secreta des de les sees magnífiques contraportades a l'«Avui» de fa moooolts anys.

Apa, nois que he de preparar una moderació de taula i se m'acaba el temps. :-)

Anònim ha dit...

Moltes gracies! Vpamies d'això es tracta, enllaça si t'interessa.

No es cap compromís tindra el teu bloc en el Blogroll Cat, sino un valor afegit per els que visiten Bloctecnia. Salut i €, ens mantindrem en contacte!