dijous, 24 de gener del 2008

Programa 3 d'Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el tercer programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. És el primer programa de l'any, i està dedicat a refranys i dites del mes de gener, amb especial menció dels refranys referits a les llunes de gener.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3 (comprimit en un arxiu zip o sense comprimir).

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.

2 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Ara ja sé quina veu tens. tens un castellà fluid, hehe.

Al Xavi Rull li he donat una cosa per a tu, per si de cas.

Que vagi bé per la Catosfera!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Marc, tot just estic acabant unes feines que tinc, perquè demà vull anar a la taula sobre Ciberliteratura 2.0, encara que tinc compromís familiar tot el dia.

O sigui que he d'avançar feina. I encara he d'acabar de preparar-me la moderació de la taula: el nivell d'avui és boníssim i no m'agradaria destacar massa. :-)

Com te'n fots de mi, eh? Va, que només porto tres programes, sigues condescendent!

Digues-li al Xavier que esmussi l'enginy, que el combat està aixecant moltes expectatives. No m'ho pensava pas!

Bona nit i tapa't!

Víctor