dissabte, 19 de gener del 2008

Pito, pito, colorito...

Pito, pito, colorito,
dónde vas, tú tan bonito,
a la NACIÓN VERDADERA,
Pin, pon, fuera.
Yo me voy
y tú te quedas.
L'inefable friend of Bush sembla que se n'ha fartat d'anar de bolos sent la riota amb el seu anglès de pa sucat amb oli, i ara, l'avi de Don Pelayo, a qui ningú l'hi ha de dir si pot beure o no, abans de conduir, que ell ja controla, des de l'abjecta Fundació que lidera i encotilla amb el seu pensament únic, s'ha bolcat a prendre novament les regnes del seu partit.

Decisions dictatorials inadmisibles en qualsevol partit mínimament democràtic: «Tu, fora. De dos, el meu amic. Diguem que el castellà està perseguit arreu... España és l'única nació i l'español la seva única llengua. Mentides, mentides i més mentides.

Se'n podria fer un llibre amb les mentides que etziba. No seré exhaustiu, perquè el pensament únic m'esgota i m'avorreix sobiranament. Jo dedico un apartat al Diccitionari a aquestes falsedats, amb l'etiqueta d'Atac a la intel·ligència, per blasmar i deixar constància d'aquestes mentides repetides fins a la sacietat.

La penúltima (perquè sempre en dirà alguna altra, encara que sigui amb la boca petita):

- "El PSOE soscava l'única nació verdadera".
- "Ha arribat el moment d'avaluar l'efecte de dècades de polítiques de suposada normalització, i d'aportar les propostes de reforma que aconsellen tant l'experiència passada com el futur que preparen uns nacionalismes radicalitzats, intervencionistes i insensibles a les exigències del respecte a la pluralitat, la igualtat i els drets inderogables de tot ciutadà espanyol".

Sentint-lo parlar, sembla que els opressors hagin estat precisament els oprimits. Respecte a la pluralitat? Quina pluralitat, Josemari? La de poder parlar només español arreu? No trobes que els qui precisament han estat escrupulosament respectuosos amb la pluralitat han estat els que parlen una altra llengua que la comuna i omnipresent llengua castellana?

Us ompliu la boca de drets i deures, però després resulta que els únics que tenen l'obligació de ser bilingües són els qui tenen una llengua pròpia diferent de la castellana. Se us veu el llautó!

Sempre he tingut la convicció que aquest senyor, en la seva imaginació messiànica, tornaria a presentar-se a les eleccions. El salvador de la nació espanyola! Espanya es trenca i et necessita! Temps al temps, ja ho veureu. De moment, ja s'encarrega de recordar-nos la figura de Maura, i la seva presidència intermitent per salvar la pàtria en moments delicats.


3 comentaris:

Puigmalet ha dit...

No sóc fan de cap dels dos, però si comparem l'actitud del González quan va acabar el seu mandat i l'actitud d'Aznar, el resultat ens diu molt de la talla personal dels personatges. La baixesa física i moral del segon és evident.
Per altra banda, a Espanya sempre han existit nacions que volen coexistir pacíficament amb les altres (com la catalana) i una sola nació que vol sotmetre a les primeres.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Tindrem uns mesets mogudets... i més si les enquestes s'entesten a parlar d'equilibri del vot, perquè encara hi esmerçaran més energia a capgirar aquestes tendències.

Bona nit i tapa't!

reflexions en català ha dit...

Víctor, al Polònia van descriure mot, clarament qui mana a can PP. Vas veure el gag del Rajou marioneta?

Tprnarà, sempre que ho vegi clar, "cual ave Fénix".

-Mé está diciendo eso?
-Sí.


El trobo a faltar una mica, mira.

hehe