dimarts, 1 d’abril de 2008

Programa 8 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysI ja podeu escoltar també el vuitè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. En aquest darrer programa del mes de març faig referència a la tradició de la vella quaresma. També, com sempre, repassem què hi ha al refranyer català-castellà sobre refranys referits a la primavera i repassem els que inclou el refranyer temàtic. Al final del programa resolem l'endevinalla del programa anterior i plantegem un enigma: l'enigma del rei amagat, que ens agradaria que encertéssiu. Tot amanit amb bona música de fons: Travelling Wilburys interpreten Not Alone Anymore, i Jaume Arnella, Les rondes de vi.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3 (comprimit en un arxiu zip o sense comprimir).

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.