dimarts, 17 de juny de 2008

Actualització a Mozilla Firefox 3.0


Les actualitzacions de programari sempre fan mandra, però és evident que cal apostar, en general, per les noves versions, que acostumen a ser les més modernes, potents, actualitzades i amb manteniment i suport.

Tot i això, de vegades, ho intentes retardar tant com pots. Per aquesta mandra que comentava i per la por de fer de conillet d'índies.

Però, sabent que avui era el dia de la descàrrega del Firefox 3.0, i reconeixent que Firefox és dels programes que millor s'autoactualitzen, al menys de cara a l'usuari, amb menys patiment i molèsties, he apostat pel canvi i ja me l'he descarregat als dos ordinadors de casa.

Així, he contribuït modestament amb dues descàrregues i m'he posat al dia amb el navegador que faig servir habitualment.

La primera impressió és bona. He trobat totes les coses que tenia al mateix lloc, tret d'algunes extensions que no s'han actualitzat i la barra de Google que he hagut de reinstal·lar i espero notar-ho amb un menor consum de recursos de l'ordinador, que la versió anterior consumia molta capacitat i sovint comprometia el funcionament normal de la màquina.

Us animo a descarregar-vos la nova versió del Firefox. No us en penedireu!
Publica un comentari a l'entrada