dimecres, 11 de juny de 2008

Programa 14 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el catorzè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa està dedicat especialment a les dites i refranys de Sant Joan. Una introducció breu a l'origen i als elements principals de la festa per passar a les seccions fixes del programa, les dites del refranyer català-castellà sobre Sant Joan i finalment un polsim de refranys referits a Sant Joan. L'amplitud dels refranys dedicats a aquesta diada permet fer agrupacions temàtiques i comentar-les. També són prou curioses les frases fetes referides al sant. Les expliquem i en comentem el significat. Com sempre, tanca el programa la resolució de la pregunta del programa anterior i el plantejament d'una nova etimologia d'una dita prou coneguda, perquè ens ajudeu a resoldre-la.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten The Kid, Sau, Boig per tu, Esquirols, Fent camí i John Denver, Rhymes and Reasons (cançó que dóna nom al blog Raons que rimen).

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)
Publica un comentari a l'entrada