dimarts, 3 de juny del 2008

Programa 13 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el tretzè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa està dedicat especialment a les dites del mes de juny. Primer de tot veiem les dites del refranyer català-castellà sobre el mes de juny, a continuació oferim un repàs del santoral i finalment un polsim de refranys referits al mes de juny. Dins el juny ens trobem un seguit de temes recurrents que tractem també amb detall abans d'arribar a la resolució de la pregunta del programa anterior i de plantejar una nova etimologia d'una frase feta prou coneguda, perquè ens ajudeu a resoldre-la.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten The Kid, Falsterbo-Marí, Estimada Doris,Ben Taylor, Carly Simon & Sally Taylor, Piglet's Big Movie i Crosby, Stills, Nash & Young, Teach Your Children.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)