dilluns, 16 de juny del 2008

Aniversari del Diccitionari

Avui, 16 de juny de 2008, el Diccitionari, el diccionari de citacions, fa un anyet.

Més enllà de les dades fredes d'estadístiques d'ús, citacions, visites i altres galindaines, el Diccitionari va viure un moment d'inflexió definitiu per al seu enlairament i progressió:
Havien passat set mesos i mig d'aquells inicis amb una declaració de principis: Encara no som allà on anem.

Amb la perspectiva del temps i el camí recorregut, segueixo pensant que encara no som allà on anem i no sé si, després de conèixer-nos finalment en persona aquest divendres a can Marc, el Puigmalet seguirà pensant que és més intel·ligent que els seus col·laboradors o si el Marc es guardarà alguna cosa al pap, per no dir-ho tot.

Ara bé: sense tots els que ens llegiu, ens comenteu, ens esmeneu i ens encoratgeu a seguir escrivint segur que tampoc resultaria tan plaent la tasca recopilatòria. Seguiu venint que intentarem no defraudar la confiança!

El que sí que és segur és que divendres 20 serà un altre punt d'inflexió, després del 16 de juny de 2007, l'inici, i el 3 de febrer, el triumvirat.

Algun dia parlaré amb profunditat de l'experiència de compartir un blog. Arriscat? La vida és risc. Els fruits i l'entesa amb aquests dos bons jans, però, m'han demostrat que vam triar el camí adequat. I sé que hores d'ara ells senten aquest blog tan seu com jo me'l sento meu. Jo els vaig regalar un blog a les beceroles i ells m'han regalat uns moments i una experiència inoblidable.

Ells encara no ho saben: però per aquesta data tan especial, aquest divendres 20 de juny de 2008, que finalment ens coneixerem en persona, els he preparat una sorpresa ben grossa. Ja us en farem partíceps!!

4 comentaris:

Carme Fortià ha dit...

Avui va d'anivesaris llavors! Felicitats per tants projectes, i per molts anys més.

Gràcies pel comentari Víctor.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Carme. Valoro molt que hagis trobat un moment per passar-te per aquí quan avui era un dia prou especial per a tu.

Puigmalet ha dit...

Clar que continuo pensant que sóc més intel·ligent que vosaltres. Tampoc molt més, no ens emprenyéssim pas!

Gràcies per les estones d'excitacions, amic!

(Venint de vós, això de la sorpresa me fa por...)

Anònim ha dit...

Visca el Gran Demiürg Víctor Parèmies!

La veritat és que me'l sento una mica meu, sobretot des que comparteixo els guanys per publicitat.