dimarts, 18 d’agost de 2009

Vallromanes a "Quin país!" el dimecres 19 d'agost a les 12.05 am


En Llucià Ferrer i el seu equip van estar gravant un programa del Quin país! sobre Vallromanes ara fa un parell de setmanes.

És un programa fresc, d'estiu, de consum i digestió ràpida i refrescant. Cada dia el Llucià visita un poble de Catalunya i en destaca allò que li sembla més noticiable.

No deu tenir gaire bon ull aquest manlleuenc que va trobar que un paremiòleg i recopilador compulsiu de refranys és noticiable a Vallromanes. Però bé, ell és el director del programa i no li portarem pas la contrària.

Encara que, com bé diu en la presentació del programa, "a partir d'algun fet o circumstància peculiar, en Llucià Ferrer ens descobrirà com a Catalunya hi ha fenòmens curiosos que moltes vegades no són apreciats i que s'han de conèixer. Per aquesta raó a cada capítol viatjarà a un racó diferent per descobrir-lo més a fons."

Doncs això, si em voleu veure passejar amb el Llucià per la riera de Vallromanes i parlar d'un refranyer sobre el sexe i altres questions menors de la meva fal·lera paremiològica, no us perdeu el programa que emeten aquest dimecres, 19 d'agost, a les 12.05 del migdia per TV3.

Quan pengin el vídeo al 3alacarta també us l'enllaçaré per si no podeu veure el programa en directe.
Publica un comentari a l'entrada