dilluns, 3 d’agost de 2009

La meva finestra


M'ha agradat molt la idea del Xexu que obríssim la finestra que connecta el ciberespai amb el nostre espai real, en el meu cas, la Catosfera amb Vallromanes.

I avui us mostro el meu racó paremiològic, allà on es cuinen tots els blogs i escrits que faig sobre la paremiologia, la ciència que m'apassiona.

Tanta feina! Ja us devíeu pensar que no podia pas sortir d'un sol racó, oi? Doncs teníeu raó! Qualsevol racó és bo per dedicar-hi una estona a escriure, corregir, cercar, fotografiar, escanejar, programar, dissenyar... A casa hi treballo tant des del despatx (compartit amb la dona i els fills) com des del portàtil allà on pugui trobar un racó. També compartit, és clar, amb la dona i els fills.

La meva preferència? El despatx, amb vistes a la riera de Vallromanes. Encara que durant l'estiu, algunes tardes i nits xafogoses és més agradable de treballar a l'ombra del petit jardí de darrere, cara les muntanyes que envolten la bonica vall que m'ha acollit des de fa més de deu anys.
Publica un comentari a l'entrada