dimarts, 29 de gener del 2008

Catosfera 2008: El vídeo del Combat bloc/blog?

Gràcies al mestratge i assessorament de Marc Belzunces, he pogut penjar el vídeo corresponent al combat entre bloc i blog al Google Videos i us l'ofereixo perquè el pugueu veure des d'aquí mateix.

Tot sembla apuntar que des lloc web oficial de la Catosfera, on es poden descarregar els videos, en format Real Audio, també es podran descarregar en format mp4, i ja ara (des d'avui) podeu descarregar-vos només l'audio en mp3.

Mireu, escolteu... i continuem el debat, si us sembla. Em sap greu no haver disposat de més temps per al torn de paraules durant el diumenge en directe. Érem pocs, però tots teníem coses a dir. El temps a la Catosfera anava molt cercat. Però ara tenim tot el temps del món per seguir-ne parlant.



4 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Ah! Portaves cua. Em pensava que t'havies xollat.

Molta conxorxa, per aquí. He, he.

En podem continuar parlant a la Trobada de blocaires del Pirineu.

Visca Vallromanes!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ja hem xollaré quan creixi la coroneta... o es despobli, vaja!!

Parlem-ne, parlem-ne. On sigui. Però parlem-ne.

Pinta bé aquesta trobada de blocs pirinencs: demostra la vitalitat de la Catosfera arreu dels Països Catalans.

Puigmalet ha dit...

Fins avui no he pogut veure del tot el vídeo.
És curiós com el Xavier ha passat més temps autocriticant 'arguments blog' (en especial la "fullaraca" del Bibiloni) que no refermant els propis. Però els dos han estat molt comunicatius i oberts al diàleg. Bons combatents.
Valoro especialment això que ha dit la Dolors que el TERMCAT no ha creat la proposta, sinó que va néixer als usuaris. Fer una enquesta i decidir així les coses obriria un precedent que no sé si és gaire encertat. Hi ha arguments lingüístics i sociolingüístics a les dues bandes. Serà interessant veure com avancen les coses.
A més he descobert que el modèlic moderador també és esquerrà, com un servidor.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ja quan estàvem organitzant la taula vam veure que les dues postures no eren extremes ni tampoc irreconciliables.

Potser s'ha volgut fer creure que tothom està en contra de la forma bloc, llevat dels quatre caps pensants del Termcat, i això tampoc és així.

En Xavier deia que només amb els arguments d'internacionalització i d'etimologia n'hi havia prou per decantar-se per blog, i que la resta era una mica "fullaraca". I intentava desmuntar la resta d'argumetns que ell considerava sobrers.

Sempre he escrit amb el cor... només podia ser esquerrà. ;-)