dimarts, 12 de febrer del 2008

Programa 5 d'Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el cinquè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. És el primer programa del mes de febrer i està dedicat als refranys i dites d'aquest mes, amb una menció especial al pronòstic de les Cabanyetes. Com sempre, també donem l'equivalència castellana d'alguns refranys catalans i us plantegem al final del programa una qüestió que ens agradaria que encertéssiu. Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary canten The Last Thing on my Mind, i Gossos interpreten Tens un amic.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3 (comprimit en un arxiu zip o sense comprimir).

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)