dimecres, 20 de febrer de 2008

AVE, Caesar! Morituri te salutant!

Avui, que els diaris i les ràdios i les teles i tot Cristo s'omplia la boca de l'arribada del Tren d'Alta Velocitat (TGV) a Barcelona, només amb 16 anys de retard i encara sense connexió amb Europa ni amb l'Arc Mediterrani, els soferts usuaris de Rodalies tornàvem a patir una vegada més l'enèsim retard en al xarxa de Rodalia.

Un tren espatllat a l'entrada de l'estació de Sant Andreu Comtal ha provocat retards d'una hora (sí, una hora, i no pas els vint-i-cinc o trenta minuts que reconeix la companyia).

Massa pressa s'ha donat el senyor Morlán per tancar la paradeta del CECOF, el Centre Coordinador de les Operacions Ferroviàries, i agafar el primer TGV amb destinació a Madrid. És clar, el tren arriba a Barcelona i ja no ens hem de preocupar de res més!

Però les obres segueixen ara amunt, cap a Girona i la frontera francesa, i les incidències en aquesta zona es multipliquen exponencialment. Però és clar, a qui li importa que uns quants milers de treballadors no puguin desplaçar-se fins a la feina en condicions dignes i amb puntualitat?

Vergonyós i ultratjant. I com a bons provincians ens ha faltat temps per anar a retre cortesia a la Cort, pagant, és clar!
Publica un comentari a l'entrada