dijous, 21 de febrer del 2008

Programa 6 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el sisè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. En aquest segon programa del mes de febrer faig una menció especial de la festa del Carnestoltes i dels pronòstics meteorològics de la Candelera. Com sempre, llegim un seguit de refranys referits a aquesta festivitat i també donem l'equivalència castellana d'alguns refranys catalans i us plantegem al final del programa una qüestió que ens agradaria que encertéssiu. Tot amanit amb bona música de fons: John Denver canta Take me Home Country Road, i Sopa de Cabra i Gossos fan una interpretació vocal de L'Empordà.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3 (comprimit en un arxiu zip o sense comprimir).

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els d'Info Migjorn han enviat una llista de 'diccionais i enciclopèdies en què t'enllacwebn en l'apartat de fraseologia:

- Recull de modismes i frases fetes
http://perso.wanadoo.es/victor.pamies/Paremiol.htm

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Marc.

Sí, ho he vist. He d'escriure l'Eugeni, que em sembla que és qui ha fet el llistat d'enllaços, perquè aquella adreça l'estic abandonant i el nou contingut estarà tot a http://refranys.com , que redirigeix a http://refranys.wordpress.com .

A veure si trobo el moment per fer-li quatre ratlles.