dimecres, 16 d’abril de 2008

Programa 9 - Refranys del mes d'abril

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el novè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. En aquest primer programa del mes d'abril comento uns quants costumaris i calendaris de refranys. Com sempre, llegim un seguit de refranys referits a aquest mes, repassem el santoral i també donem l'equivalència castellana d'alguns refranys catalans. Al final del programa plantegem la primera part d'uns quants refranys i us demanem que els acabeu. Tot amanit amb bona música de fons: Dire Straits interpreta Sultans of Swing, i Esquirols, Torna, torna, Serrallonga.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)