diumenge, 27 d’abril de 2008

Premi Dardo 2008

La passada Diada de Sant Jordi rebia de mans de Lo Consueta de Reus el premi Dardo 2008, de "reconeixement als valors que cada bloguer mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu, que està i roman innat entre les seves lletres, i entre les seves paraules trencades".

Sabeu que no m'agrada fer ostentació de premis i honors, siguin merescuts o immerescuts. Però d'entrada, per no fer un lleig a qui m'ha afalagat amb aquesta distinció, i després, perquè penso que també hi ha altres blogs que llegeixo i segueixo sovint que mereixen aquesta distinció, continuo la cadena i ... en plenes facultats mentals i amb la capacitat necessària per obrar, decideixo atorgar el premi Dardo 2008 als 5 blogs següents:
  • Gazophylacium, de Puigmalet del Prat de Llobregat, per acostar-nos d'una manera lúcida i lúdica al món de la lexicografia
  • Reflexions en català, escrit a quatre mans per Marc i Josefina, de la Seu d'Urgell, pel seu contingut miscel·lani i la imperdible barreta lateral esquerra que mai para quieta
  • Poesia Infantil i Juvenil de la Sàlvia del País Valencià (no en sé el lloc concret!, dispensa'm Dolores), per la seva prolífica tasca de difusió de la poesia, refranys, endevinalles i per les magnífiques imatges que coronen el seu blog
  • La Base de Badades, del Joan del Maresme, perquè és dels darrers blogs que mha sorprès gratament pel contingut i pel bon humor que destil·la. I perquè ens ha fet arribar als editors del Diccitionari unes imatges escanejades del Perich que li agraïm molt. :)
  • Entre somnis i realitats, de Carme, de Cànoves (Vallès Oriental), que amb prolífica actualitat també, ens trasllada cada dia al seu món de relats viscuts en primera persona.
No són tots els qui haurien de ser, però, ja se sap: s'ha de limitar la nominació a 5 blogs. Decisió minimalista! Però cal mullar-se, és clar. Felicitats a tots i a fer córrer el premi!

Me'n vaig a recórrer els blogs guardonats i deixar-los un comentari, com s'escau en aquests casos.
Publica un comentari a l'entrada