dissabte, 7 de març de 2009

Catosfera 2009

Quan ja semblava que aquest any no hi hauria la segona edició de la Catosfera, han començat a aparèixer les primeres notícies d'aquesta nova edició.
Els organitzadors han volgut experimentar amb la força viral de les xarxes 2.0 i es donen només 21 dies de marge per fer publicitat de l'esdeveniment.

Què vol dir això? Doncs que confien en el boca orella i en la capacitat de transmissió d'informacions de les xarxes socials per fer arribar als interessats les informacions de l'esdeveniment.

Així, hi ha obert un grup a Facebook des de fa uns quants dies amb gairebé 300 membres i uns quants temes de debat oberts. Des del sempre present Què engloba la Catosfera? al també recurrent Bloc o blog?, entre d'altres.

També té presència a Twitter, que ja va ser una eina molt usada durant la primera edició de la Catosfera, amb més de 100 seguidors.

Poc més a afegir. Que es tornarà a fer a Granollers, als espais de l'antiga fàbrica Roca i Umbert. Que serà del divendres 27 de març al diumenge 29 de març. Que encara estan tancant les participacions. Que serà molt més participativa, sense taules magistrals, sinó amb espais oberts al debat. I que ja us hi podeu inscriure.

Ens veiem a Granollers!
Publica un comentari a l'entrada