dimecres, 4 de març de 2009

Raons que rimen a La nit de Vilaweb

L'emoció de veure que l'Ablogcedari Brossa sortia a La Nit de Vilaweb el 29 de desembre de l'any passat, just el dia abans del'aniversari, només és comparable a l'emoció que he sentit avui quan he vist que La nit de Vilaweb es feia ressò del meu apunt sobre la perdurabilitat dels blogs de la catosfera.

Encara estic impressionat de veure'm en portada de Vilaweb, la veritat. Sóc notícia a Vilaweb! Jo que en sóc un fervent seguidor des que vaig començar a navegar per la xarxa i he tingut el plaer de coincidir amb Vicent Partal en diversos actes i d'anar convidat a l'Internauta per parlar-hi de Dmoz (el 2005) i de l'homenatge a Brossa el 30 de desembre passat (2008). Sempre un tracte exquisit.

Realment mai saps quin impacte tindrà allò que escrius. Però veig que el meu apunt sobre la perdurabilitat dels blogs en català no ha passat desapercebut: també sortia al suplement de Cultura de dissabte passat (28 de febrer de 2009), a l'apartat de la tria de blogs.

Tot aquest ressò m'anima a fer una tria prou acurada dels 30 blogs seleccionats per al 2014. A veure si tinc tan bon ull com Vilaweb el 2005.
Publica un comentari a l'entrada