dimecres, 4 de març del 2009

Raons que rimen a La nit de Vilaweb

L'emoció de veure que l'Ablogcedari Brossa sortia a La Nit de Vilaweb el 29 de desembre de l'any passat, just el dia abans del'aniversari, només és comparable a l'emoció que he sentit avui quan he vist que La nit de Vilaweb es feia ressò del meu apunt sobre la perdurabilitat dels blogs de la catosfera.

Encara estic impressionat de veure'm en portada de Vilaweb, la veritat. Sóc notícia a Vilaweb! Jo que en sóc un fervent seguidor des que vaig començar a navegar per la xarxa i he tingut el plaer de coincidir amb Vicent Partal en diversos actes i d'anar convidat a l'Internauta per parlar-hi de Dmoz (el 2005) i de l'homenatge a Brossa el 30 de desembre passat (2008). Sempre un tracte exquisit.

Realment mai saps quin impacte tindrà allò que escrius. Però veig que el meu apunt sobre la perdurabilitat dels blogs en català no ha passat desapercebut: també sortia al suplement de Cultura de dissabte passat (28 de febrer de 2009), a l'apartat de la tria de blogs.

Tot aquest ressò m'anima a fer una tria prou acurada dels 30 blogs seleccionats per al 2014. A veure si tinc tan bon ull com Vilaweb el 2005.

11 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Si hi ha material blocaire perdurable, aquest és el teu, paremiòleg. I això ho sabem els teus fans i ho saben els de Vilaweb.
Ara bé, Víctor, una cosa és perdurabilitat i l'altra és la immortalitat. ¿Penses fer el seguiment de 30 blocs fins al 2104, realment? Res és impossible, per a tu!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Diuen que ens allargaran molt la vida, i potser hi som i potser encara bloguegem, vés a saber! :-)

Sort en tinc d'aquests companys que m'esmenen la plana cada vegada que l'erro!

2014!!! Any emblemàtic. :-)

Xavier Caballé ha dit...

Un reconeixement ben merescut... :) Ben pocs exemples podrem trobar al món d'un paio que manté tants blocs a la vegada i amb tanta varietat i qualitat.

Galderich ha dit...

Estic d'acord amb els companys blocaires. "La feina ben feta no té fronteres" deien abans i com tots sabem, Vilaweb no té fronteres i reconeix la teva solvència i qualitat.
Felicitats i endavant amb tots els teus blocs.

Anònim ha dit...

Recollon!

Un altre que aviat no ens saludarà... Ja saps què li va passar a un que li va pujar la gazofama al cap?

Anònim ha dit...

Tots et saludarem, estupend. I si pot ser al cafè Canigó i per sorpresa, millor que millor.

Anònim ha dit...

EL 'NOSTRE MARIT' ÉS UN CRACK!!!!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Hola, t'he vist, t'he vist!!!
Apa que content que estàs eh!!
Felicitats.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies a tots i a totes! Realment impressiona veure't en portada de Vilaweb d'una manera tan sobtada i per un article que vas fer en un pim-pam-pum, com qui diu.

Mai sabem allò que realment tindrà audiència i interès i l'audiència, normalment, ens sorprèn i ens agafa desprevinguts.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Doncs, enhorabona company!

Salutacions
Jordi

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats, si se'n fan ressò deu ser per alguna cosa