dimecres, 20 de febrer del 2008

AVE, Caesar! Morituri te salutant!

Avui, que els diaris i les ràdios i les teles i tot Cristo s'omplia la boca de l'arribada del Tren d'Alta Velocitat (TGV) a Barcelona, només amb 16 anys de retard i encara sense connexió amb Europa ni amb l'Arc Mediterrani, els soferts usuaris de Rodalies tornàvem a patir una vegada més l'enèsim retard en al xarxa de Rodalia.

Un tren espatllat a l'entrada de l'estació de Sant Andreu Comtal ha provocat retards d'una hora (sí, una hora, i no pas els vint-i-cinc o trenta minuts que reconeix la companyia).

Massa pressa s'ha donat el senyor Morlán per tancar la paradeta del CECOF, el Centre Coordinador de les Operacions Ferroviàries, i agafar el primer TGV amb destinació a Madrid. És clar, el tren arriba a Barcelona i ja no ens hem de preocupar de res més!

Però les obres segueixen ara amunt, cap a Girona i la frontera francesa, i les incidències en aquesta zona es multipliquen exponencialment. Però és clar, a qui li importa que uns quants milers de treballadors no puguin desplaçar-se fins a la feina en condicions dignes i amb puntualitat?

Vergonyós i ultratjant. I com a bons provincians ens ha faltat temps per anar a retre cortesia a la Cort, pagant, és clar!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Company,

T'blides una noticia important. Els indis han atacat l'AVE a l'alçada de l'Hospitalet de Llobregat:



El AVE atacado por los indios a su paso por Cataluña

reflexions en català ha dit...

Això que dius ho has somiat. A la ràdio només han cantat les excel·lències de l'AVE, amb decles de gent contentíssima, i no han dit res de la teva denúncia. Per tant, si no surt, no existeix.

Ai... Solidaritat des de l'Alt Urgell.

Puigmalet ha dit...

Al meu institut avui hem parlat de la possibilitat de tallar-ne la via perquè ens escoltin.
El que ens passa és gros, però quan surto d'allà no tinc ni ganes de comentar-ho. Per això intento no parlar mai de política al bloc. Ja m'emprenyo prou amb el món real.