diumenge, 3 de febrer del 2008

Enllaços recomanats III

Una de les tasques, ingents i impossibles, és catalogar tot el que hi ha a Internet. El que neix... i el que desapareix.

Hi ha recopilatoris que en faciliten el manteniment i classificació, però també cal un esforç de conèixer les novetats quan surten o quan es fan presents.

Ho tenia com un dels eixos principals del Raons que rimen: parlar dels llocs web d'interès. Espero que les tries que us faci us resultin d'utilitat. Hi intento abocar la meva experiència com a metaeditor de l'Open Directory Project, entre d'altres coses que porto anys fent... i una curiositat infinita i uns RSS que sovint treuen fum.

Som-hi, doncs!


Volem un CAT no un ES. Campanya que demana al ministre d'Indústria, Joan Clos, que s'afavoreix entre la comunitat internauta catalana la proliferació del domini .cat com a alternativa voluntària al .es que regala el seu ministeri entre tots els menors de 30 anys de l'Estat.
Vist a Racó Català.


Linguamundi.cat és un projecte de diccionari de les llengües del món, que té la finalitat de recollir, des de diverses fonts, una informació bàsica sobre la diversitat lingüística del planeta.


Diccionaris audiovisuals. Per als nouvinguts. Per àrees temàtiques, dóna el nom en català a una selecció temàtica de fotografies i a més es pot escoltar la pronunciació de les paraules.



Babbel.com és un espai web des d'on es pot aprendre anglès, castellà, italià, francès o alemany a través d'unes lliçons molt amenes i efectives i, a més, entrar en contacte amb la comunitat d'aprenents. Cal registrar-s'hi. Vist al ButlleTIC.

5 comentaris:

Puigmalet ha dit...

No es troba l'enllaç dels diccionaris audiovisuals.
Provaré això de Babbel (avec mon pauvre français).
Interessants

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Puigmalet. Ara sí. Mancava l'enllaç de la pàgina: http://weib.caib.es/Recursos/diccionaris_audiovisuals/diccionaris.htm

Anònim ha dit...

Demà penjaré els enllaços de llengua a l'SPL. No en tenia in idea.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Marc, cal tenir bones fonts d'informació. :-)

Si veiessis com treuen fum les RSS del meu Google Reader cada matí... ;-)

FaD Balears ha dit...

Podeu veure els diccionaris audiovisuals en format per a bloc a http://diccionarisaudiovisuals.blogspot.com/