dimarts, 4 de novembre de 2008

Paremiosfera 250.000

Com a bon home de lletres, no m'agrada viure pendent d'estadístiques i dades numèriques que les pots fer cantar com millor vulguis.

Però avui faré una excepció.

Ja sé que exposar públicament les dades de visites i pàgines vistes dels nostres blogs no deixa de ser un acte d'autocomplaença, però, per altra banda, és un indicador vàlid de la feina feta i la progressió d'una tasca continuada.

No us atabalaré amb percentatges i decimals.


Les xifres rodones són que ahir vaig superar les 250.000 pàgines vistes entre tots els blogs de la paremiosfera i que això vol dir que més de 150.000 visitants han vingut a cercar-hi informacions paremiològiques.

Són dades espectaculars que ni jo mateix m'acabo de creure: més de 15.000 visitants mensuals en aquest darrer mes (vora 30.000 pàgines vistes) i una mitjana de 500 visites cada dia.


Valoracions:
  • Tret del Raons que rimen, el meu primer blog que ja porta més de 3 anys a la xarxa, la resta són relativament nous (un any i mig els més veterans i pocs mesos els darrers en incorporar-se a la xarxa, com ara les Etimologies paremiològiques).
  • Agraeixo els comentaris de suport i que valoreu la rigorositat dels materials que publico.
  • M'honora saber que moltes escoles estan fent servir aquests materials com a eines didàctiques en matèries de llengua.
  • En aquest any i mig de dedicació als blogs he conegut gent fantàstica, he vist com es valorava la feina que faig i m'he adonat que tinc corda per a molts anys.
El meu compromís amb la paremiologia és ferm i sé que a cada article publicat, a cada visita rebuda, sóc més a prop de consolidar-ho dins la xarxa enteranyinada aquesta que és Internet.

Publica un comentari a l'entrada