dimecres, 26 de novembre del 2008

Programa 24 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el vintiquatrè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa correspon al segon dels programes quinzenals del mes de novembre i està dedicat a les dites i refranys de Sant Martí. Com sempre, unes equivalències entre refranys catalans i castellans, un repàs de les teories etimològiques sobre l'estiuet i l'arc de Sant Martí i un polsim temàtic de les dites dedicades a aquesta festivitat. Finalment, com sempre, tanca el programa la resolució de la proposta del programa anterior: quin és l'origen de la frase feta Buscar-li tres peus al gat? I plantegem una nova consulta sobre frases fetes: sabeu frases fetes amb els verbs Donar i fer? Feu-nos-les arribar i les comentarem en el pròxim programa.

Tot amanit amb bona música de fons: folk d'aquí i americà, com és costum en aquest programa.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)