dimecres, 19 de novembre del 2008

Programa 23 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el vintitresè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa correspon al primer dels programes quinzenals del mes de novembre i està dedicat a les dites i refranys d'aquest mes tardoral. Unes endevinalles per obrir boca, fem un repàs d'alguns refranys catalans amb els equivalents en castellà del mes de novembre, repassem el santoral i també fem un repàs temàtic de les dites del novembre. Finalment us avanço alguna novetat paremiològica i, com sempre, tanca el programa la resolució de la proposta del programa anterior: refranys que comencin amb l'expressió Més val... o Val més... i plantejament d'una etimologia paremiològica: coneixeu l'expressió buscar tres peus al gat?

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten Forever young, Ronald Keating & Leann Rimes, The Last Thing On My Mind, Els Pets, Bon dia i Xesco Boix, Si tots els pobls.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.



(Escolteu el programa en directe)

2 comentaris:

zel ha dit...

Amb el teu permís, copiats els refranys per completar la recerca dels nens i nenes...
Petonassos, amic!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Em fa molta il·lusió que els pugueu aprofitar per a la canalla.

No sé si mai obtindré major premi que aquest!

Gràcies, maca!