dimecres, 1 d’octubre del 2008

Alguna cosa es mou a la Universitat de Barcelona...


Casualitat o no, però en pocs dies han coincidit un parell de notícies relacionades amb els Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona (SLUB), dels quals sóc col·laborador des del 1994.

D'una banda, enguany celebren els 20 anys dels Serveis Lingüístics, amb una jornada plena d'actes aquest proper divendres 3 d'octubre, que sota el títol Passat, present i futur, repassa la història i apunta els reptes de futur dels Serveis Lingüístics.

L'acte tindrà lloc a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 585 (a la Plaça Universitat, vaja). Aquest és el programa d'actes. Potser trobareu alguna dada més a la notícia que ha sortit avui a l'Avui.

I d'altra banda, també anuncien el 16è Col·loqui Lingüístic de la Universitat de Barcelona (CLUB 16), que tindrà lloc el dilluns, 17 de novembre de 2008, també a l'Aula Magna, organitzat per la Secció de Lingüística Catalana del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, que abordarà el tema de les funcions i els criteris de l'assessorament lingüístic, amb una nodrida representació d'integrants dels Serveis Lingüístics de la UB. També us deixo l'enllaç del programa.