dimecres, 29 d’octubre del 2008

Programa 22 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el vintidosè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa correspon al segon dels programes quinzenals del mes d'octubre i està dedicat a les dites i refranys de la tardor. Fem un repàs a alguns refranys catalans amb els equivalents en castellà de la tardor. Mirem que diu la paremiologia sàvia de la vellesa, a través de citacions del Diccitionari, repassem l'actualitat paremiològica tan pel que fa a nouves obres en paper com a novetats a la xarxa. I també un repàs temàtic de les dites de la tardor. Com sempre, tanca el programa la resolució de l'etimologia paremiològica plantejada en el programa anterior i fem una nova proposta per al programa que ve: refranys que comencin amb l'expressió Més val... o Val més...

Tot amanit amb bona música de fons: The Golden Gate Quartet interpreten When The Saints, Go Marxing In, Pete Seeger & Arlo Guthrie, Old Time religion, i Falsterbo 3, Per tu.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.



(Escolteu el programa en directe)

2 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Víctor,
L'he pogut escotar! M'ha agradat molt.
Salut!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ho celebro, Núria.

És possible que des de Granollers ho sentis en directe, fins i tot: 94.2 FM. Dimarts a les 21.00, dijous a les 10.00 i dissabte a les 18.00.

Sort demà!!