diumenge, 26 d’octubre del 2008

Presentació de la infinitud dels eclipsis


Aquest dijous que ve, a la Llibreria La Gralla de Granollers, a dos quarts de vuit del vespre, fan la presentació del darrer poemari de Núria Sagués, La infinitud dels eclipsis.

Durant l'acte també hi haurà una exposició fotogràfica de Narcís Civil i Mascaró.

La Núria Sagués és una escriptora vallenca que ja ha publicat altres llibres, com La xarranca (en prosa). Aquest és el seu primer poemari. Com explica l'autora en el blog que ha obert per promocionar el llibre i acostar-lo als seus lectors:
Els poemes de La infinitud dels eclipsis són l’espai buits entre les paraules. Com en el joc infantil de la xarranca, mentre se salta d’un quadrat a l’altre, hom queda per uns instants sostingut en el vent i és en aquests moments quan apareixen els records i també l’amor.

En el primer llibre en prosa, comparo la vida amb aquest joc i el veig com una superació natural i constant de l’existència. La infinitud dels eclipsis és el que “hom calla” mentre es queda suspès en l’aire, el que hom pensa però queda perdut.

A través del poemari, exploro els racons de l’ànima i faig que part de l’inconscient es torni paraula.
Ha prologat el llibre Antoni Casals i Pascual.

3 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Caram, Víctor! Gràcies pel post.

Volia dir-vos que l’exposició fotogràfica, després del dia de la presentació, estarà a la 4a planta de la llibreria La Gralla durant una setmana.

L’exposició porta per títol: La veu en off de la fotografia

Consta d’una petita mostra dividida en tres parts: fotografies de temàtica social, d’un Granollers de nit i algunes de les fotografies que acompanyen el llibre de poemes.

Sereu tot benvinguts!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

A tu, Núria. M'agrada fer-me ressò de les coses que es fan a la comarca i aquesta ocasió se la mereixia.

Molta sort el dijous!!

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Gràcies Víctor!