dilluns, 27 d’octubre de 2008

Seguidors d'un blog

Google, d'entre les darreres novetats que ha incorporat a través de les aplicacions, permet des de fa uns dies que els lectors d'un blog determinat s'apuntin com a lectors d'aquell blog i hi constin com a seguidors.

Amb aquesta opció, Google intenta potenciar encara més la interacció del web 2.0 i hi implementa utilitats de xarxa social.

Els qui fa temps que ens movem per això del web 2.0 ens recordarà molt els seguidors del Twitter, per exemple i tantes altres carxes socials.

Jo ho he incorporat en període de proves al meu blog. Si veig que us agrada o que realment aporta alguna utilitat, ho mantindré. Trobareu l'enllaç a la barra lateral dreta.

En el moment que us doneu d'alta com a seguidors, teniu l'opció de rebre al Reader els RSS del blog seleccionat, si no el seguíeu ja a través d'aquest sistema.

Avantatges dels canals RSS? En els blogs és una opció estupenda per saber al moment quan un blog que t'interessa i llegeixes regularment s'ha actualitzat, sense que hagis d'anar a veure si han escrit res de nou tots aquells blogs que t'agrada de llegir.
Publica un comentari a l'entrada