dimecres, 22 d’octubre de 2008

Programa 21 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el vintiunè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa correspon al primer dels programes quinzenals del mes d'octubre i està dedicat a les dites i refranys del mes d'octubre. Fem memòria del santoral d'aquest mes, dedicat a la Mare de Déu del Roser i fem un repàs temàtic de les dites sobre l'escola. Així mateix, també parlem de la figura de sant Galderic, antic patró de la pagesia, arraconat, des de la desfeta de 1714, en favor del sant madrileny Sant Isidro Labrador. Com sempre, tanca el programa la resolució de l'enigma del programa anterior i el plantejament d'una nova etimologia paremiològica, perquè ens ajudeu a resoldre-la.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten Forever Young, Esquirols, Cada dia és un nou pas i Falsterbo 3, Ensenya els fills.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.(Escolteu el programa en directe)
Publica un comentari a l'entrada