dimarts, 21 d’octubre del 2008

Enllaços recomanats v.19.0


Ara feia massa setmanes que no us oferia novetats de la xarxa. Enllaços diversos i dispersos. Portals, blogs, diaris... De llengua catalana, tecnologia, territorials. Una mica de tot, vaja. Espero que us resultin útils!

Si voleu que parli aquí d'alguna novetat que hàgiu trobat o que en sigueu els autors, feu-m'ho saber a través del correu electrònic, o amb un comentari en aquest apunt o qualsevol altre d'enllaços recomanats.

Fotolog en català: Campanya per traduir al català aquest servei que permet penjar cada dia una fotografia en un espai propi i que els altres usuaris les votin i les comentin. La iniciativa sorgeix d'un grup de joves que creen aquest portal.

Infomigjorn, el grup d'alta moderada associat a la llista Migjorn on es distribueixen els missatges informatius relacionats amb les qüestions sobre sociolingüística, gramàtica històrica, dialectologia, literatura, o política lingüística, entre d'altres temes que es tracten a la llista, comença una nova etapa amb un formulari distribuït per subscripció a través dels serveis del Drac Telemàtic de Terrassa.
Se'n fa ressò Joan Tudela, a l'Avui.

Piscolabis librorum és un blog d'un historiador de l'art i apassionat dels llibres, que signa amb el nom de Galderich, i que pretén «aportar algunes informacions que crec interessants, fotografies d'obres que no es troben, submergir-se dintre del llibre, bibliografia específica».

10 Mil a Brusel·les per l'Autodeterminació és una campanya transversal nascuda de la societat civil, organitzada i coordinada a nivell local i comarcal, que sorgeix com a resposta a l'article d'Enric Canela, «Perplex, jo?». La fita és arribar el 7 de març 10.000 catalans amb estelades a Brusel·les per demanar un Estat propi.

Diari de la Crisi és l'apartat d'economia del Nació Digital, que pretén acostar l'economia al gran públic i donar les claus i les respostes a la crisi global que viu el primer món.

Òmnium Cultural estrena un nou lloc web totalment renovat que ha de millorar la presència a la xarxa, la informació de les activitats de tot el territori i les possibilitats de participació dels socis.

2 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Aquest Piscolabis... Un altre que s'atreveix amb una llatinada al títol! Me l'apunto.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sempre es troben coses interessants per aquests móns de Déu! :-)