dimecres, 1 de setembre del 2010

RqR: 5 anys rimant raons


Doncs sí. Qui ho diria! Un 31 d'agost de fa 5 anys, amb un senzill "Començo" iniciava la meva tasca bloguera de difusió de la paremiologia i altres temes que sempre han sigut cabdals per a mi: la meva llengua, el meu país, el meu poble d'acollida, Vallromanes, i la xarxa amb totes les seves oportunitats, notícies i meravelles.

No he estat un blogaire massa proactiu. 613 escrits en 5 anys fan una miqueta més de dos escrits per setmana. I les més de 115.000 visites rebudes fan una mitjana de poc més de 63 visites diàries. Però bé, el que aquí compta és la constància, el gruix acumulat dia a dia i que el Raons que rimen (RqR), no deixa de ser una més de les peces del meu entramat paremiològic a internet. I que tot suma.

Però a banda de consideracions numèriques, el blog ha estat la meva carta de presentació, el meu currículum en línia, on he pogut mostrar i despullar les meves activitats i pensaments. M'he pogut mostrar com sóc a tothom, he pogut abocar-me a la meva passió, la paremiologia, i compartir blogs, vivències i inquietuds amb molta gent que heu aparegut en aquest petit espai.

Jo sempre he cregut que Internet és una finestra que ens obre al món, no pas un lloc de reclusió anònima. No em tanco al despatx en mi mateix, sinó que m'hi tanco per obrir-me al món. Per mostrar-me i per aprendre. Per viure i compartir vivències.

Em resulta impossible destacar uns quants escrits del blog, perquè gairebé els hauria d'anotar tots. No en sabria descartar cap. En valoro la diversitat, l'actualitat, les accions compartides, els moments més íntims i que sempre intento ser una finestra que mostra la vitalitat i l'actualitat de la xarxa.

Gràcies a tots els qui entreu en aquest espai amb els vostres comentaris, ànims i escalf. Compartir-ho amb tots vosaltres l'omple de sentit i m'omple d'energia per continuar cada dia.

26 comentaris:

Assumpta ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!

Mira, em fa una il·lusió especial poder posar aquest primer comentari aquí...

Per molts anys més!! :-))

Clidice ha dit...

Doncs per molts anys! realment és tota una fita aquest aniversari, per a tu i per a la nostra cultura. Gràcies per ser-hi i dur-ho a terme! :)

Jordi Casanovas ha dit...

Moltes felicitats d'un que no comenta gaire però que de tang en tant es paseja per aquí.

Anònim ha dit...

Felicitats Víctor Pàmies i em sembla que ja fa el voltant dels tres anys que ens vem conèixer amb els blocs. Per molts anys!

McAbeu ha dit...

Moltes felicitats pels 5 anys, que són molts anys però que els portes molt ben portats.

He anat a llegir aquell primer post i en un comentari deies que esperaves que no se t'acabessin les piles... noi, vist el resultat les devies comprar alcalines i de les bones. ;-))

Felicitats altra vegada i per molts anys més!!

marta (volar de nit) ha dit...

Per molts anys! A part de celebrar aquest aniversari, m'han agradat molt les teves paraules, en especial aquesta idea d'aprofitar Internet com a finestra que s'obre al món. Per mi el teu gran mèrit és la passió i la generositat. Moltes gràcies per ser-hi i per compartir el que fas

Jaume Pros ha dit...

Felicitats i per molts anys!

Carme Rosanas ha dit...

Moltíssimes felicitats i a tu no cal que et desitgi continuïtat, que tothom (per poc que et conegui) ja sap que la tindràs. Segur que continuarem pasant per aquí a recollir moltes coses ben interesants.

5 anys i molta feina feta, Víctor, una abraçada.

Sergi ha dit...

Com alguns companys, potser no m'hi veus, però tinc en compte aquest espai. Moltes felicitats pels 5 anys que són una eternitat. I el que et queda per davant, oi? Ah, i felicitats també per la teva espectacular tasca que fa molt per la nostra llengua.

Francesc J. López ha dit...

Víctor, moltes felicitats per la tasca feta, per la generositat de compartir-la i per la continuïtat demostrada. És un goig poder passar-se i torbar idees i compartir-les.
Compartisc eixa idea de les piles alcalines i de marca. Que et/ens duren molt!

Allau ha dit...

Víctor, per molts anys que puguis continuar "errequeerre".

Galderich ha dit...

Víctor,
Com a regal dels cinc anys et tinc preparat un llibre de paremiologia topogràfica! ;-)
T'ho mereixes perquè cinc anys són molts, com a mínim per la meva vida a internet.

Per cert, del tot cert el que dius que "No em tanco al despatx en mi mateix, sinó que m'hi tanco per obrir-me al món".

Que passis moltes més hores per a compartir amb nosaltres!

Elfreelang ha dit...

Moltes felicitats pels cinc anys i tots els que encara vindran!

Salvador Macip ha dit...

Tot un veterà! Moltíssimes felicitats i endavant!

Salvador Macip ha dit...

Tot un veterà! Moltíssimes felicitats i endavant!

gercarreras ha dit...

Enhorabona i moltes felicitats! M'encanta la idea de compartir vivències, parèmies i comentaris a través de la finestra bloguera.

elbokabulari ha dit...

Per molts anys Víctor!
I m'encanta aquesta cançó, encara que em transporti molts molts anys enrere... i és que ens fem vells...
Una abrossada

Ricard Garcia ha dit...

Per molts anys, Víctor. I endavant les atxes!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies a tots, companys de viatge!

I sembla que va ser ahir... I ja estic pensant que demà he de fer un videopoema amb una música xulíssima que he trobat d'un poema de Vicent Andrés Estellés! Segur que us sorprendrà! :-)

Gabriel ha dit...

Enhorabona i endavant!!!!

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats i que duri

Ma-Poc ha dit...

Felicitats!!!!

Martí ha dit...

Per molts anys company!
Parles de 5 anys, més de 600 posts i milers i milers de visites com si no tingués cap mèrit. I això només en un dels no-sé-quants blogs que mantens...
La teva constància és admirable, de veritat! Que per molts anys poguem seguir rimant raons!!!

joana ha dit...

Encara que amb una mica de retard, Feliç 5è cumple!.
Salut!

Mon ha dit...

Hola ...moltes felicitats i bon Nadal

Sàlvia ha dit...

Moltes felicitats i que siguen por molts més anys!!!
Besadetes, feiner.