dimecres, 13 d’octubre de 2010

2n premi C@ts al blog temàtic

Ja sabeu que no sóc molt donat a premis, sobretot quan demanen un gran esforç de promoció (i d'empipar els coneguts amb peticions de "vota'm!").

El cas dels Premis C@ts, però, és força singular. Neixen el 2008 a la xarxa, a partir dels mateixos blogaires i el sistema de nominació i votació s'ha anat afinant fins arribar a permetre que et puguin donar un premi sense que l'hagis de demanar. Perquè en aquests premis et proposen els altres blogaires.

Posteriorment, el sistema de participació és força equitatiu i solvent: una persona un vot. A través de formulari. I una gala en directe divertida i original per seguir el lliurament dels premis.

Jo estava nominat en la categoria de blog temàtic:
  El premi se l'ha endut finalment McAbeu amb el magnífic blog d'enigmes Xarel-10 i el segon premi ens l'hem repartit ex-aequo el Dan, de Centpeus, i un servidor.

  Pispo del blog de Jesús M. Tibau, Tens un racó dalt del món, una magnífica sinopsi amb tots els guardonats i premis lliurats en la gala d'ahir al vespre.

  Felicitats als organitzadors, per l'empenta, per la qualitat del disseny, per la mobilització i per la sincronització i dinamisme de la gala de lliurament de premis.


  c@t catalans al món
  bloGuejat
  In varietate concordia
  Publica un comentari a l'entrada