dimecres, 13 d’octubre del 2010

2n premi C@ts al blog temàtic

Ja sabeu que no sóc molt donat a premis, sobretot quan demanen un gran esforç de promoció (i d'empipar els coneguts amb peticions de "vota'm!").

El cas dels Premis C@ts, però, és força singular. Neixen el 2008 a la xarxa, a partir dels mateixos blogaires i el sistema de nominació i votació s'ha anat afinant fins arribar a permetre que et puguin donar un premi sense que l'hagis de demanar. Perquè en aquests premis et proposen els altres blogaires.

Posteriorment, el sistema de participació és força equitatiu i solvent: una persona un vot. A través de formulari. I una gala en directe divertida i original per seguir el lliurament dels premis.

Jo estava nominat en la categoria de blog temàtic:
    El premi se l'ha endut finalment McAbeu amb el magnífic blog d'enigmes Xarel-10 i el segon premi ens l'hem repartit ex-aequo el Dan, de Centpeus, i un servidor.

    Pispo del blog de Jesús M. Tibau, Tens un racó dalt del món, una magnífica sinopsi amb tots els guardonats i premis lliurats en la gala d'ahir al vespre.

    Felicitats als organitzadors, per l'empenta, per la qualitat del disseny, per la mobilització i per la sincronització i dinamisme de la gala de lliurament de premis.


    c@t catalans al món
    bloGuejat
    In varietate concordia

    19 comentaris:

    Clidice ha dit...

    moltes felicitats! tens raó, aquest és un premi que no et cal "treballar-te'l" si no ho vols, i aixó té doble mèrit :)

    Francesc Mompó ha dit...

    Ben merescut el premi, Víctor. La tasca que hi fas és impagable. La més sincera enhorabona.
    Salut i Terra

    Assumpta ha dit...

    Un premi molt, molt merescut!! :-DD
    i boníssima l'explicació de fas dels premis C@ts!! ;-))
    FELICITATS!!

    Sergi ha dit...

    Gràcies per la promoció gratuïta. Gratuïta, oi?? Hehehe.

    Miro els nominats a la teva categoria i penso que la competència era molt dura, la veritat és que són tots molt bons blogs i mereixedors del premi. Però la gent ha parlat, i no pot guanyar tothom. L'atzar va fer que hi hagués un empat a vots en el segon lloc, i això és millor perquè podem donar tres premis! Et felicito pel blog i per la feina que fas, això és mereix més reconeixement que un humil c@ts, però per començar no està malament no?

    Bé, per començar no, que ja et van fer un homenatge!! Això no es feia quan un estava a punt de traspassar? Espero que no sigui el cas!

    McAbeu ha dit...

    Estic molt content d'haver compartit el podi del C@t temàtic, amb dos grans blogs com el teu i el d'en Dan. L'enhorabona, Víctor!

    miquel ha dit...

    Felicitats, Víctor! Màgnífic bloc amb magnífica feina.

    novesflors ha dit...

    Felicitats pel premi.

    Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

    Enhorabona pel premi!
    Pel que has explicat aquests premis semblen molt més justos, tranquils i interessants que algun altre que conec.

    Allau ha dit...

    Víctor, crec que et pots sentir premiat per altres motius com és el de la satisfacció per la feina feta. No cal donar gaire voltes als premis. Aquests c@ts almenys són més simpàtics i una ocasió per fer una mica de gresca, que sempre va bé.

    Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

    No volia pas fer comparacions de premis ni criticar-ne uns o altres. En cap cas vull parlar de premis més justos. Cada premi té les seves coses i quan hi participes, n'acceptes les normes.

    Jo sempre he dit que no vull participar en premis on hagi d'embolicar amics i coneguts. Al principi els premis C@ts també demanaven una campanya activa per aspirar-hi.

    Ara no. Només cal que et proposin i que et votin. No cal dir que agraeixo el suport rebut i que m'hagueu proposat.

    I m'ha agradat veure els blogs amb els que competia i més encara saber que Xarel-10 (magnífic!!) guanyava el primer premi.

    Xexu, no entenc això de la promoció gratuïta. Totes les promocions del meu blog són gratuïtes! Mira si ho són, que he posat anuncis del despatx de la meva dona. :-)

    Allau, estic d'acord amb tu. Què seria la vida sense la gresca?

    El porquet ha dit...

    Moltes felicitats! Enhorabona!

    fanal blau ha dit...

    Felicitats, Víctor!
    Merescut! Molt merescut!

    joana ha dit...

    ENHORABONA!!!

    Toni Arencón i Arias ha dit...

    Enhorabona, Víctor! Felicitats pel reconeixement! Força raons que rimen!

    Toni Arencón i Arias

    jomateixa ha dit...

    Moltes felicitats!!

    lolita lagarto ha dit...

    moltes felicitats!!!

    Puigmalet ha dit...

    Jo encara diria més: moltes felicitats!

    Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

    Gràcies a tots! A més, segur que l'he guanyat, precisament, gràcies a molts de vosaltres.

    Gràcies a vosaltres!

    Assur ha dit...

    Víctor: Com deia a d'altres guanyadors de qui vaig seguint com bonament puc els seus blogs, no puc estar massa al dia amb la quantitat d'informació interessant que molts de vosaltres, com tu (i no t'estic fent la pilota), aporteu a la xarxa. Jo tampoc sóc gaire de premis, però és indubtable que si algú en rep algun és perquè se'l mereix, com és el teu cas. Així, doncs, encara que tard, t'expresso de part de l'Anna Maria meva la més sincera de les enhorabones. Una abraçada!