divendres, 29 d’octubre de 2010

Entrevista a Vallès Visió

Ahir al vespre, a les 21.00 h, van passar per Vallès Visió una entrevista que em van fer sobre la meva tasca paremiològica. Fa l'entrevista la Neus Parés.

Vallès Visió és la televisió local del Baix Vallès, que ofereix informacions de proximitat dels municipis vallesans de Mollet del Vallès (on té la seu), Parets del Vallès, Montornès del Vallès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vilanova del Vallès i Vallromanes.

Mitja hora em va permetre explicar amb força detall la iniciativa i els resultats del Top ten dels refranys catalans, però també remuntar-me a fa quinze anys, quan va néixer la meva dèria paremiològica.

En un moment de l'entrevista, la Neus Parés em pregunta que com va néixer el meu interès per la paremiologia i, premonitòriament, faig esment de l'empremta que va deixar el mestre Joan Solà en els meus inicis formatius. Un homenatge imprevist al mestre, que després del seu traspàs aquesta setmana resulta encara més adequat i oportú.

Curiosament, el nom del programa també ens remet a Joan Solà: Parlem-ne.

Si cliqueu sobre la imatge del vídeo, anireu a l'espai de Vallès Visió on podeu veure'l en streaming, des del mateix web, sense haver-lo de descarregar.

Publica un comentari a l'entrada