dimarts, 19 d’octubre de 2010

El Top ten dels refranys catalans a RodaMots

Ja en altres ocasions us he parlat de RodaMots, una iniciativa de Xarxa de mots, liderada per Jordi Palou, des del Penedès.

La idea és senzilla, encara que no original: l'enviament cada dia al correu electrònic d'un mot o expressió de la llengua catalana comentat, contextualitzat i desglossat per anar millorant el domini i coneixement de l'idioma d'una manera gradual i progressiva.

RodaMots fa sovint setmanes temàtiques. Les setmanes de Rodamots són els dies lectius, de dilluns a divendres. I aquesta setmana dedica la setmana als refranys del Top ten de refranys catalans. Va començar ahir amb Tal faràs, tal trobaràs i la sèrie ha de seguir amb Cel rogent, pluja o vent, A la taula i al llit al primer crit, Març, marçot, mata la vella a la vora del foc i la jove si pot i Al maig cada dia un raig.

Si voleu acostar-vos als refranys que han quedat a dalt de tot del Top ten d'una manera diferent, us recomano que visiteu RodaMots i no us el perdeu aquesta setmana. I si us agrada allò que hi trobareu, que us hi subscrigueu, com ja hem fet més de 18.000 persones.

Ara amb RodaMots podeu rebre cada dia (de dilluns a divendres), per correu electrònic, RSS o twitter, un breu missatge amb una paraula o una expressió de la nostra llengua, amb el seu significat i un exemple d’ús.
Publica un comentari a l'entrada