dissabte, 3 de maig del 2008

Programa 10 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el desè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. En aquest darrer programa del mes d'abril fem un especial de la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya. Expliquem la història d'aquest personatge (de llegenda?), expliquem la llegenda, que la tradició catalana situa a Montblanc, del drac i la princesa i, com sempre, llegim i expliquem un seguit de refranys referits a aquesta diada. Al final del programa plantegem un parell d'endevinalles prou senzilles perquè ens les pugueu resoldre. Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten Oh, Rock my Soul, i Falsterbo-3, És molt tard.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)