dimarts, 13 de maig del 2008

Programa 11 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar l'onzè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa està dedicat a les dites del mes de maig, i fem, com sempre, un repàs de les dites equivalents entre el castellà i el català dedicades al maig, així com una tria temàtica de dites catalanes. També, a mig programa, fem un repàs del santoral d'aquest mes i de les diferents recopilacions de refranys i frases fetes que podem trobar, tant en paper com a través d'Internet. Al final del programa plantegem una etimologia d'una frase feta prou coneguda, perquè ens ajudeu a resoldre-la.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten Puff, The Magic Dragon i Gossos, Tot és fosc.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)