diumenge, 25 de maig de 2008

Programa 12 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el dotzè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa està dedicat especialment a les dites sobre la pluja. Un primer repàs amb la visió del refranyer sobre la pluja per cada mes de l'any, un repàs de les dites equivalents entre el castellà i el català sobre la pluja, així com una tria temàtica de dites catalanes. També us anuncio un parell de novetats paremiològiques que han sortit en paper. Al final del programa plantegem una etimologia d'una frase feta prou coneguda, perquè ens ajudeu a resoldre-la.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten The Kid i Sau, Boig per tu.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)
Publica un comentari a l'entrada