dijous, 8 de maig de 2008

Premis Blocs Catalunya

Finalment s'ha desvelat en què consistiran els premis blocs Catalunya que des de fa mesos s'anunciava des del portal Stic.cat.

Com llegim a les Bases del concurs, són un certamen organitzat per l'Associació STIC.cat, que vol promoure la creació i manteniment de blocs en català; així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants.

El premis s'agrupen en 11 categories: deu de temàtiques (Cinema, Literatura, Economia, Educació, Esports, Periodisme, Personals, Política, TIC i Miscel·lània) i el premi al millor bloc de l'any.

S'hi poden inscriure qualsevol bloc en català que no sigui anònim. El període de presentació ha començat el 6 de maig i finalitzarà el dia 15 de setembre de 2008 a les 24 h. El període de votació començarà el dia 16 de setembre a les 1 hores i finalitzarà el dia 30 de setembre de 2008 a les 24 hores.

El lliurament dels Premis tindrà lloc el divendres 10 d'octubre de 2008, a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.

Durant el període d'inscripció, al blog del concurs apareixen els escrits dels blogs apuntats, amb agregadors per cada una de les categories temàtiques.

Hi ha algunes ombres al respecte d'aquest concurs, que espero que durant aquests pròxims dies, amb més informació s'esvaeixin:
  • Qui hi ha al darrere de l'Associació STIC? L'única informació que recordo haver llegit en alguna banda és que és una associació de Girona
  • Per què Premis Catalunya si és per a blogs en català? No es pot presentar un blog del País Valencià o un blog de Menorca, per exemple?
  • Quina és la quantia dels premis? Són premis en metàl·lic?
Publica un comentari a l'entrada