dilluns, 12 de maig del 2008

Presentació de "El vertigen del trapezista", de Jesús M. Tibau, a Vallromanes

Divendres vinent, 16 de maig de 2008, a les 18.30, al Casal de Vallromanes, tindrà lloc la presentació de l'últim llibre del cornudellenc Jesús M. Tibau, El vertigen del trapezista.

Tibau és essencialment un escriptor de narrativa curta que des de fa poc més d'un any ha bolcat part de la seva creativitat en un blog, que pren el nom precisament d'un altre llibre seu, des d'on els seus lectors podem interactuar amb ell, a través dels seus jocs literaris, les desdefinicions, les cares del món o els avanços de les novetats narratives que ens prepara.

Com ell mateix es defineix en el perfil del blog, és un "Escriptor i funcionari a l'Ajuntament de Tortosa. Coordinador del Club de Lectura de Tortosa. Fill de Cornudella de Montsant i tortosí d'adopció".

El llibre és un recull de contes que pren el nom d'un blog d'un bloguer del Baix Camp, Òscar Palazon, també escriptor amb obra publicada.

Publicat per Cossetània Edicions aquest any 2008 i en plena promoció del llibre, podrem veure'l i adquirir el seu llibre a Vallromanes mateix. Farà la presentació l'Antoni Ibàñez, escriptor i veí de Vallromanes.

6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies per la difusió

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

M'agradarà conèixer-te una mica millor, després de creuar-nos a la Catosfera de Granollers i intercanviar-nos missatges i visites als blogs respectius.

Porta exemplars que en voldré un de dedicat!!!

Anònim ha dit...

Felicitats amb retard, que tot just avui m'he passat pel bloc d'en Marc. Moderi-ho i esborri-ho, si vol; només pretenia que rebés aquesta cordial abraçada.

Per molts anys!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Nomésmodero i esborro comentaris anònims i poc respectuosos. :-)

Més que res perquè no s'acostumin i vulguin apalancar-se en aquest espai. ;-)

Gràcies, Oriol!

Anònim ha dit...

Ei, gràcies per esmentar-me.
Òscar Palazón

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Òscar, formes part de la notícia, no? Encara que nomées sigui per donar nom al llibre. Doncs havies de sortir-hi. :-)