dimecres, 3 de setembre de 2008

Dites geolocalitzades

Què són les dites geolocalitzades o la Paremiologia tòpica? Doncs l'actualització dels refranys geogràfics o les dites tòpiques.

Us vaig prometre novetats aquest setembre i aquí teniu la primera: he obert un mapa a Google Maps per anar-hi inserint les dites tòpiques referides a municipis dels Països Catalans per poder fer una geografia paremiològica a vista d'ocell.

Agraïments: el meu àngel de la guarda, que de vegades va unes quantes passes per davant meu i em suggereix on invertir tooooot el temps del món que tinc a nous projectes. Gràcies, Joan!

Ara, de moment, podeu veure aquest mapa incrustat en aquest mateix apunt o clicant l'enllaç que us hi porta directament.

Li he de cercar una ubicació definitiva i no descarto obrir una paremiologia tòpica on ubicar-lo definitivament, amb classificació i índexs per comarques i municipis.

Temps al temps.

No cal que us digui que us agrairé qualsevol aportació que vulgueu fer a aquest nou projecte. Ho podeu deixar en els comentaris d'aquest article, o a través del formulari que he habilitat per aquest cas, o a través del correu electrònic, com sempre.

De moment, com a tast, ho obro amb 200 municipis.Mostra un mapa més gran
Publica un comentari a l'entrada