diumenge, 7 de setembre del 2008

L'estelada per a l'Onze de Setembre

L'altre dia, la Mar Roca i Sol ens convidava amablement a secundar una campanya que proposa per a l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, de penjar una estelada en cada blog, la casa virtual de cadascun de nosaltres, perquè onegi lliurement, ja que volen impedir que ho faci en les cases grans dels nostres municipis.

Com que penso que ja n'hi ha prou de dir amén a tot i que davant de cada acció atemptatòria contra la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre poble cal reaccionar de manera valenta, oberta i decidida, m'he decidit a donar suport a la seva iniciativa en tots els blogs de la paremiosfera.

I no només la Diada de l'Onze de Setembre, sinó tota la setmana entrant.


Per què a més aquest any s'escau el centenari del naixement de l'estelada i penso que, a banda de la magnífica i exitosa campanya que estan fent dels cent cims, cal algun homenatge especial per a una efemèride tan especial.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també posaré l'estelada als meus blogs. A partir d'avui mateix. M'hi poso.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Bravo, Carme! Fantàstic!

Mon ha dit...

gracies company, com mes serem mes riurem...! jo també l'he penjada 8 a mes he declarat persona non grata a un tal Albert Rivera

elbokabulari ha dit...

Jo, com que encara ho veig una mica lluny, n'he fet la meva interpretació, que també he penjat avui.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Mon, a sota el garrofer sempre donant canya, sí senyor!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Bokabulari, ets un crac! Amb punt de llibre i tot, sí senyor!!

Estic segur que en Clavé estaria encantat d'aquesta revisió de la seva obra.

Els del PiT ha dit...

Em sembla una bona proposta.
M'hi poso de seguida, company :-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

La Mar pot estar contenta, perquè la proposta agrada.

M'ha agradat, al respecte, el que escrivia Saül Gordillo: d'allargar-ho (ell deia posposar-ho) al 16 de setembre per celebrar una victòria: l'aprovació del domini PuntCat.