dimarts, 30 de setembre del 2008

Programa 20 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el vintè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa correspon al segon dels programes quinzenals del mes de setembre i està dedicat especialment a les dites i refranys referits a l'educació i l'escola, aprofitant que és l'inici del curs escolar. També fem un succint repàs de les marededéus trobades (festivitat del 8 de setembre), comentem un seguit de frases fetes sobre l'educació i fem un repàs temàtic de les dites sobre l'escola. Així mateix, fem una petita incursió en la paremiologia sàvia de la mà del Diccitionari, comentant algunes citacions cèlebres sobre l'educació. Destaquem les de Mark Twain, Miquel Martí i Pol o Pitàgores de Samos, per exemple. Com sempre, tanca el programa la resolució de l'endevinalla del programa anterior i el plantejament d'un nou enigma, perquè ens ajudeu a resoldre'l.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten Don't Think Twice it's all Right, Falsterbo Marí, L'estranya joguina, Esquirols, Fent camí i John Denver amb el Rhymes and Reasons, que dóna nom a aquest blog.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.



(Escolteu el programa en directe)