dijous, 18 de setembre del 2008

Premisblocs

Heu sentit a parlar dels Premis Blocs Catalunya? És un certamen que "pretén prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure", com diuen al mateix web.

Ja s'hi ha obert el període de votacions. Jo hi concorro en dues categories:
Els premis? No sé quins són a hores d'ara. Premis Catalunya? Tampoc ho entenc, quan amb Internet, precisament, hem intentat trencar fronteres i barreres. Catalunya o català? No es poden presentar blogs de les Illes o del País Valencià?

Teniu de temps fins al 30 de setembre. I el lliurament dels premis es farà el divendres 10 d'octubre de 2008, a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.


Vota el
Raons que rimen a Miscel·lània
11 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Anem sincronitzats! Acabo de penjar el seu logo al meu bloc!

La veritat és que jo també hi ha coses que no entenc. Premis PPCC, molt millor.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sí, tot plegat una mica confús. Això de les "votacions populars" tampoc sembla gaire transparent. O fas votar tota la classe, parentela i amistats o no tens res a fer.

Per cert, tens resposta a les etimologies paremiològiques. :-)

Anònim ha dit...

Estàs votat Víctor, però això dels premis... tens raó tu o fas votar tota la classe i la parentela o no tens res a fer. Jo no sé si saps que estic ficada en els premis c@ts i en llegir els vots t'adones d'això que hi ha gent que té molts vots per la parentela, com tu dius i no pas pels altres blocaires... En fi, a mi maixò dels premis no em va gaire i em pregunto per què dimonis em vaig apuntar a ajudar-los?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Caram, Carme, gràcies!

Et seré honest i et faré una confessió: el meu vot en les categories que participo va anar a parar a altres blogs. Digue'm idealista, però trobo molt lleig votar-se un mateix. :-)

I així, és clar que tinc ben poques possibilitats.

Mira, presentar-se a aquests esdeveniments sempre et dóna una mica més de visibilitat i permet que hi hagi més diversitat.

Carme, ara m'has fet pensar en una "discussió" que tenia amb un bloguer de Calldetenes sobre l'endogàmia en el món dels blogs: penso que aquests premis en són la mostra més fefaent.

Puigmalet ha dit...

Ets un geni, Víctor!

Tens raó, un poc més de visibilitat i ja estem contents.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Puigmalet, que tu no necessites més visibilitat,que ja estàs «que te sales», des que et recomanen a l'Infozèfir a Infoedicat i a Migjorn. Tu sí que tens bons padrins, «pàjaru». :-)

És broma, que saps que t'ho mereixes. I a més estàs fet de la mateixa pasta que jo. Oi que tampoc et vas votar? ;-)

elbokabulari ha dit...

Jo, tot això dels premis ho trobo sempre injust. Un guanya, no sempre el millor (què és el millor?), i molts perden i són oblidats...
Però és veritat que només participar us dóna més visibilitat.
I com que veig que us fa il·lu, us he votat a tots dos. Que hi hagi sort!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Ja estas votat amic.
Del premi c@ts no vull ni sentirne parlar, va començar molt bé però vaig detectar una manipulació en un blog i automàticament ho vaig deixar córrer...
A veure si tens sort.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, M. Mercè.

Per tenir alguna possibilitat hauria de bombardejar amics, coneguts o contactes del correu amb una campanya agressiva perquè em votin. I no ho penso fer, perquè penso que seria deshonest amb tots aquests que m'han fet confiança en algun moment.

Quinze dies l'enllaç al blog, un article fent-me'n ressò i ja he complert amb escreix la meva voluntat de participació. :-)

Anònim ha dit...

Jo també t'he votat, però vull un pernilet

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Joan i Marc, mercès pels vots. Res de pernilet, que m'agrada pagar amb espècies... però no sou el meu tipus. :-)