dimecres, 24 de setembre de 2008

Programa 19 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysDesprés de l'aturada dels mesos d'estiu (que revisitarem de totes maneres), ja podeu escoltar el dinovè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa correspon al primer dels programes quinzenals del mes de setembre i està dedicat especialment a les dites i refranys d'aquest mes, amb l'estructura fixa d'aquests programes sobre els diferents mesos: repàs a les equivalències entre dites catalanes i castellanes, tret del refranyer català-castellà, un repàs del santoral amb indicació dels canvis de signe zodiacals i de la lluna plena i un repàs temàtic de les dites del setembre, agrupades per diferents temes i amb breus comentaris de cada grup. Com sempre, tanca el programa la resolució de l'etimologia plantejada en el programa anterior i el plantejament d'una nova endevinalla, perquè ens ajudeu a resoldre-la.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten Blowin in the Wind, Falsterbo Marí, Deixa-ho córrer, ja està bé i Gossos, Tot és fosc.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)
Publica un comentari a l'entrada