dimecres, 24 de setembre del 2008

Programa 19 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysDesprés de l'aturada dels mesos d'estiu (que revisitarem de totes maneres), ja podeu escoltar el dinovè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM.

Aquest programa correspon al primer dels programes quinzenals del mes de setembre i està dedicat especialment a les dites i refranys d'aquest mes, amb l'estructura fixa d'aquests programes sobre els diferents mesos: repàs a les equivalències entre dites catalanes i castellanes, tret del refranyer català-castellà, un repàs del santoral amb indicació dels canvis de signe zodiacals i de la lluna plena i un repàs temàtic de les dites del setembre, agrupades per diferents temes i amb breus comentaris de cada grup. Com sempre, tanca el programa la resolució de l'etimologia plantejada en el programa anterior i el plantejament d'una nova endevinalla, perquè ens ajudeu a resoldre-la.

Tot amanit amb bona música de fons: Peter, Paul & Mary interpreten Blowin in the Wind, Falsterbo Marí, Deixa-ho córrer, ja està bé i Gossos, Tot és fosc.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3.

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.


(Escolteu el programa en directe)

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Una de les coses que sempre em sap greu és que tinc organitzsada la vida d'una manera que escolto poc, poc, poquíssim la ràdio, però mira ara l'enllaç teu l'he escoltat!

Felicitats pel programa!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Carme.

Porta més feina que no sembla fer un programa d'un quart d'hora, però m'agrada molt fer-ho. Aviat farà un any que sóc en antena!